Dopen
Mocht je gedoopt willen worden en/of ouder(s) zijn die een kind willen laten dopen, dan kan dat worden aangevraagd bij de predikant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Club, kindernevendienst en tienernevendienst
Voor club, kindernevendienst en tienernevendienst  verwijzen we u naar de website van de Oase

Soos
Voor de jeugd van de middelbare school is er iedere 2 weken soos in De Arke. De soosavonden zijn op de vrijdagavond. Na een lange week school een gezellige avond met leeftijdsgenoten. Alle data staan op de kalender op de website.
Ieder seizoen worden de clubs en de soos met een gezamenlijk kamp afgesloten.

Contactgegevens:
Rebecca Post

VakantieBijbelWeek (VBW)
Ieder jaar wordt er in de herfstvakantie voor de kinderen van alle basisscholen een Vakantie-Bijbel-Week (VBW) georganiseerd. Alle kinderen van de basisschool worden hiervoor uitgenodigd. Meer informatie hierover kun je omstreeks die tijd lezen op Facebook.

Contactgegevens:
Inge Maas