Voor vragen of opmerkingen over de website neemt u contact op met:

• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wanneer het webadres begint grotekerk.pgdrachten.nl;

Ds. Jurgen van den Herik is predikant van deelgebied West.
Zijn focus ligt op de erediensten, catechese en het pastoraat.
T: 06 - 12 14 75 31

Rudie Koetje-van der Berg is kerkelijk werker van West.
Haar focus ligt allereerst op het pastoraat, maar daarnaast doet ze ook mee aan erediensten.
T: 06 - 15 11 68 41

Op het kerkelijk bureau kunt u terecht voor:

• aangifte geboorte
  • aanvraag van doopattesten
  • belijdenisattestaties
  • reisattestaties
  • opgave van verhuizingen binnen de kerkelijke gemeente
  • het bespreken van trouwdiensten na overleg met de wijkpredikant
  • het inleveren van kopij voor het kerkblad
  • inleveren kopieerwerk (voor dinsdag gebracht, donderdag klaar)
  • aankoop van collectebonnen
  • informatie van algemene aard

Adresgegevens:
De Drift 46
9203 GH Drachten
T: 0512 - 53 99 46

Openingstijden (tevens telefoontijden):
Maandag t/m donderdag: van 10.00 tot 14.00 uur.
Vrijdags gesloten.

Bankgegevens:
Prot. Gem. te Drachten
Bankrekeningnummer: NL53 RABO 0373 7181 79

Dopen
Wil je als ouders je kind laten dopen, of zelf gedoopt willen worden, neem dan contact op met onze predikant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Club, kindernevendienst en tienernevendienst
Voor club, kindernevendienst en tienernevendienst  verwijzen we u naar de website van de Oase

Soos
Voor de jeugd van de middelbare school is er iedere 2 weken soos in De Arke. De soosavonden zijn op de vrijdagavond. Sluit een lange week school af met een gezellige avond met leeftijdsgenoten.
Ieder seizoen worden de clubs en de soos met een gezamenlijk kamp afgesloten.

Contactgegevens:
Rebecca Post
T: 06-13 04 72 86

VakantieBijbelWeek (VBW)
Ieder jaar wordt er in de herfstvakantie voor de kinderen van alle basisscholen een Vakantie-Bijbel-Week (VBW) georganiseerd. Alle kinderen van de basisschool worden hiervoor uitgenodigd. Meer informatie hierover kun je omstreeks die tijd lezen op Facebook.

Contactgegevens:
Inge Maas
E: vakantiebijbelweek@pgdrachten.nl
T: 06-1317 2909

Marja van der Veen is penningmeester van ons deelgebied.
Zij houdt toezicht op ons budget.
Wil je contact met Marja opnemen, dan kan dit via penningmeester-west@pgdrachten.nl.
Wil je onkosten die je voor ons deelgebied hebt gemaakt declareren, gebruik dan een declaratieformulier. Je vindt dit formulier hier.