Wat is geestdrift?
Is met één kernwoord samen te vatten: en dat is de rode draad
Is concreet en helder, maar niet eenduidig.
Heeft een pakkende introductie.
Heeft een herkenbare vorm met een aantal vaste rubrieken.
Maakt gebruik van eigen talenten.
Prikkelt minimaal 3 zintuigen (horen, zien, voelen, ruiken en proeven).
Geeft je positieve kracht.

In een dienst van Geestdrift:
Is God geen positieve stoplap.
Is de Bijbel middel en geen doel.
Is ruimte voor persoonlijke vrijheid.
Is aandacht voor verschillende kunstvormen (toneel, muziek, dans, beeldend, film).
Wordt verteld.
Kun je zelf aan het woord komen (vooraf en/of in de dienst).
Is jouw eigen leefwereld het uitgangspunt en worden verbanden getrokken met de wereld van krant, radio, tv, internet en van de Bijbel.

Meer weten of meewerken aan (één van) de diensten? Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende.

De kerken zijn weer open voor iedereen! Er zijn geen mondkapjes meer verplicht en ook de anderhalve meter afstand niet, tenzij u er zelf voor kiest deze ruimte wel op prijs te stellen. We kunnen weer koffie drinken na de dienst.

Het advies is om nog geen handen te schudden en ook de desinfectiepaal blijft staan, zodat u – als u wilt – uw handen kunt desinfecteren.

Voor het thuis beluisteren en/of bekijken van kerkdiensten gaat u naar www.kerkomroep.nlhttp://pgdrachten.nl/youtube of gebruikt u de app 'Kerkomroep'. Deze app is beschikbaar voor Android en voor IOS. Ondervindt u hiermee problemen dan kan de heer Klaas Kooijker u mogelijk helpen. T: (06) 819 949 04. Hebt u geen computer, tablet of smartphone, maar wilt u wel de dienst thuis beluisteren, dan kunt u mogelijk gebruikmaken van een webradio. Neem hiervoor contact op met Henk Janssens, T: (0512) 51 08 37 of Albert Buma, T: (0512) 51 60 60.

Hieronder vindt u een volledig overzicht van de geplande diensten. 
Let op: "verschuiven" en "aanraken" is beschikbaar om meer van de diensten te kunnen zien.